Skip to content Skip to footer

5. srečanje planincev MDO Dolenjske in Bele Krajine

KOČA PLAZ NA DEBENECU (547m)
5. srečanje planincev MDO Dolenjske in Bele Krajine

Kdaj: sobota, 25. maj 2019
ob 9:20 uri izpred društvenih prostorov v Slovenski vasi, ali pa se nam pridružite ob 10:00 na železniški postaji na Mirni.

Kako: Peš, kako pak. Prevoz do izhodišča je v lastni režiji udeležencev izleta.
Opis poti: Letos organizira PD Trebnje srečanje planincev MDO Dolenjske in Bele Krajine na Debencu. V PD Polet smo si zadali cilj, da se srečanja udeležimo v kar največjem možnem številu. Torej, izkoristimo priložnost za rekreacijo in druženje. Pot je lahka in primerna za vsakogar. Najbolj zagreti bomo pohod začeli v Slovenski vasi ob 9.20, ostali pa se nam lahko pridružite ob 10:00 na železniški postaji na Mirni. Glede na to, da smo domačini, je vsakdo dobrodošel in se nam lahko pridruži kjerkoli. Na Debenec se lahko pripeljete tudi z avtomobilom. Prireditev s kulturnim programom se bo pričela ob 12:00, sledilo pa bo druženje ob glasbi. Koča Plaz ponuja jedi na žlico (5€), pripravijo pa tudi jedi po naročilu. Povratek bo sledil predvidoma okoli 14:00 oz. po lastni želji. Prijava ni potrebna je pa dobrodošla. To je lepa priložnost, da srečamo planince iz drugih društev in se skupaj poveselimo. Prireditev bo potekala pod šotorom in bo izpeljana v vsakem primeru. Pričakujemo vas v velikem številu, tako da povabite tudi svoje prijatelje. Š posebej lepo vabljeni so naši najmlajši planinci. Dežnike bomo do takrat menda pa tudi že pospravili v kot.

Vodniki:
Daniel Pejović
Bojan Brezovar

Predviden čas hoje: do 2 uri, lahka označena pot
Potrebna oprema: pohodna, pohodne palice, dobra obutev (gojzarji), vetrovka, dovolj osvežilne pijače, prigrizek iz nahrbtnika, osebni dokument, izkaznica PZS,…

INFO: izlet je strokovno voden
Prijave in dodatne informacije:
v pisarni društva v sredo od 19:00 do 20:00 ure
Daniel Pejović m.: 031-793-515
Bojan Brezovar m.: 041-541-077
e-mail: info@pdpolet.com

Rok prijave: po želji do petka, 24. maj 2019
Udeleženci pohoda naj svoja vozila parkirajo pred društvenimi prostori.

Razpis si lahko ogledate tu: Razpis srečanje MDO – Debenec