Nagovor župana za leto 2017

Spet je leto naokrog in ob njegovem izteku lahko le ugotovimo, kako hitro je minilo. Leto, ki prihaja, daje nekoliko več upanja, da se bo gospodarstvo prebudilo, da bo več pozitivnega gledanja v prihodnost in da bomo posledično lahko skupaj uresničevali tudi tiste projekte, ki so do sedaj morali čakati. Objavljeni so prvi razpisi za sofinanciranje različnih projektov iz skladov Evropske unije in verjamem, da bomo nekaj tega denarja uspeli pripeljati tudi v našo občino. Če nam  ne bo uspelo prvič, pa bomo poskusili znova. Tako sem prepričan, da tudi za projekt izgradnje Planinskega doma na Površnici prihajajo boljši časi.

Planinsko društvo Polet Šentrupert je tudi za naslednje leto pripravilo pester program izletov in pohodov. Verjamem, da mnogi že težko čakate, da pride dan, ko se boste ali pa bomo odpravili na izbrane ture. Poleg vsega dobrega, kar s pohodi v naravo naredimo za svoje telo in duha, je izredno pomembno druženje, utrjevanje prijateljstva, nova poznanstva in vse, kar sodi zraven. Naj se čim več prijateljstev ohrani in naj se rojevajo nova.

Vsem članicam in članom društva želim srečno in uspešno leto 2017. Vsem pohodnicam in pohodnikom pa veliko užitkov, predvsem pa varno na vaših poteh. Srečno!

Rupert Gole, župan